Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Κρατήστε την Πορνογραφία Μακριά

Κρατήστε την Πορνογραφία Μακριά με το Root Content Blocker για Android 

Το internet έιναι ένα υπέροχο μέρος. Ολόκληρη σχεδόν η γνώση των ανθρώπων είναι διαθέσιμη στην στιγμή, και όλων των ειδών οι εικόνες και σχέδια μπορούν να είναι στο χέρι σας κάθε στιγμή. Αλλά, επίσης, υπάρχει και η σκοτεινή πλευρά του θέματος, έτσι υπάρχει και άφθονο υλικό ακατάλληλο.

Πορνογραφία και άλλο επικίνδυνο υλικό είναι διαθέσιμο όσο ποτέ, και όλοι ακόμα και παιδιά μπορούν να έχουν πρόσβαση από ένα smartphone ή tablet..Ακόμα και ιστοσελίδες που φαίνεται να μην έχουν άσχημο περιεχόμενο , έχουν pop-up διαφημίσεις, που σε παραπέμπουν σε πορνογραφία.

Ευτυχώς, ο προγραμματιστής Mahadi Xion έχει φτιάξει μία εφαρμογή που μπορεί να βοηθήσει. Στην ουσία είναι μία άλλη έκδοση του γνωστού προγράμματος blocker AdAway, αλλά έχει ρυθμιστεί να μπλοκάρει πορνογραφικές σελίδες και διαφημίσεις. Χρειάζεται όμωςνα κάνετε root την συσκευή σας αυτό είναι το δύσκολο, τα υπόλοιπα είναι απλά βήματα.

Απαιτήσεις

  • rooted Android συσκευή
  • "Άγνωστες Πηγές" ενεργοποίηση
 Κατεβάστε το PornAway content blocker app (.apk)
 Σημείωση: Ανανεώσεις αυτής της εφαρμογής μπορείτε να βρείτε στο the developer's thread on XDA.

Βήμα 2:Patch το Hosts Αρχείο & Επανεκκίνηση

Μετά, ανοίξτε το PornAway, και σε δευτερόλεπτα θα σας ζητηθεί να δώσετε root πρόσβαση, έτσι πατήστε "Grant" στο παράθυρο που θα εμφανιστεί. μετά, πατήστε το "Apply Porn Blocking" πλήκτρο που βρίσκεται στο πάνω μέρος του μενού της εφαρμογής, και μετά πατήστε "Yes" όταν σας ζητηθεί επανεκκίνηση του τηλεφώνου ή τάμπλετ.


Αυτή την στιγμή το PornAway κάνει το ίδιο με το πρόγραμμα AdAway, και αυτό με το να τροποποιεί τα hosts αρχεία της συσκευή σας και προσθέτη μία μαύρη λίστα των ιστοσελίδων που απλά δεν τις αφήνει να φορτώσουν. Αυτό είναι πολύ αποτελεσματικό για να μπλοκάρετε περιεχόμενο, αλλά έχει ένα μειονέκτημα: Δεν δουλεύει μαζί με το πρόγραμμα AdAway, επειδή και τα δύο τροποποιούν το ίδιο αρχείο.

Βήμα 3:Unroot (Προαιρετικά)

Μόλις η συσκευή σας τελειώσει με την επανεκίνηση, μπορείτε να απεγκαταστήσετε το PornAway αν θέλετε, καθώς η εφαρμογή έχει κάνει ήδη την δουλειά του. Μόλις τελειώσετε την απεγκατάστασή του, μπορείτε επίσης να κάνετε την συσκευή σας unroot, όπου μπορεί να είναι χρήσιμο αν έχετε κάποιων έφηβο που νομίζει ότι μπορεί να κλείσει το μπλοκάρισμα αυτών των ιστοσελίδων. Αν η συσκευή σας δεν είναι root, δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξετε το hosts αρχείο, που αυτό μπλοκάρει όλες αυτές τις ιστοσελίδες.

Έτσι άν θέλετε να κάνετε unroot, ανοίξτε το SuperSU , που εγκαθίστατε αυτόματα μόλις κάνετε rooted την συσκευή σας. Από εκεί, πατήστε στο Settings , και κατεβήτε ώσπου να δείτε και να πατήσετε την "Full unroot" επιλογή. Τελικά, πατήστε "Continue" , και περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Όταν είναι έτοιμο, το τηλέφωνο θα κάνει επανεκκίνηση και είναι unrooted.


Βήμα 4: Απολαύστε ένα ασφαλές Smartphone

Από εδώ και πέρα, οι πορνογραφικές ιστοσελίδες απλά δεν θα εμφανίζονται στο κινητό σας. Η πορνογραφική-μαύρη λίστα είναι αρκετά μεγάλη, έτσι οτιδήποτε σε αυτήν την κατηγορία θα μποκάρετε. Φυσικά, υπάρχει η πιθανότητα να εμφανιστεί μία νέα ιστοσελίδα με τέτοιο περιεχόμενο. αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό θα μπλοκάρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου